Iceberg Books werkt momenteel samen met de volgende bedrijven om de boeken in de markt te kunnen zetten:

 • De Vrije Uitgevers (DVU)

  Dit bedrijf helpt kleine uitgevers om de Nederlandse boekenmarkt te bereiken. Onze webshop loopt qua afrekenen van bestellingen via DVU. Daarnaast dragen ze mede zorg voor het bereiken van de boekhandels in Nederland en Vlaanderen via het Centraal Boekhuis. Ook kunnen we advies inwinnen bij de mensen van DVU en helpen ze met allerlei andere zaken in de achtergrond. Een mooie oplossing!

  https://devrijeuitgevers.nl/

 

 • Vertalers/zetters

  Voor de vertalingen van onze boeken hebben wij tot nu toe samengewerkt met Textcase en Grootenbrink Vertalingen. De vertalers hebben een persoonlijke feeling met SF. Daarnaast voorzien ze ons van vele adviezen over de boekenmarkt. Het zetwerk en design is nu in handen van Michael van Zijl.

   

 • Ef & Ef Media

  Dit bedrijf bestaande uit twee boekenbranche veteranen vertegenwoordigt ons richting de boekhandel. Zij bezoeken diverse inkoopbeurzen, maar gaan ook langs bij de boekhandel in Nederland en België, en werken nauw met ons samen.
  http://www.efenefmedia.nl/

 

 • Wilco

  Onze boeken worden gedrukt bij Wilco. Dit is een gespecialiseerd van oudsher familiebedrijf dat op industriële wijze boeken en boekverwante producten voor uitgevers en bedrijven produceert.
  https://www.wilco.nl/