Brandon Sanderson

Brandon Sanderson schrijft verhalen over het fantastische: fantasy, science fiction en thrillers. Van deze #1 New York Times bestsellerauteur , onder andere bekend van de series Stormlight en Mistborn, komt nu een nieuwe epische young adult reeks: Skyward.


Jasper T. Scott

Jasper T. Scott is een USA Today bestsellerauteur van meer dan 20 scifi-romans. Met meer dan een miljoen verkochte boeken is het werk van Jasper in verschillende talen vertaald en over de hele wereld gepubliceerd. Jasper schrijft snelle boeken met onverwachte wendingen en gebrekkige karakters. Hij is geboren en getogen in Canada door Zuid-Afrikaanse ouders, met een Brits erfgoed aan moederskant en Duits aan zijn vaders kant. Hij woont nu in een exotische omgeving met zijn vrouw, hun twee kinderen en twee chihuahua's.


A.G. Riddle

A.G. Riddle bracht tien jaar door met het starten van internetbedrijven voordat hij met pensioen ging om zijn ware passie na te streven: het schrijven van fictie.

Zijn debuutroman, The Atlantis Gene, werd in maart 2013 uitgebracht en werd al snel een wereldwijde bestseller. Sindsdien heeft hij in totaal negen romans uitgebracht, die wereldwijd VIER MILJOEN exemplaren hebben verkocht en in twee dozijn talen zijn vertaald. Een aantal van zijn boeken is in ontwikkeling voor film / tv. 

Riddle groeide op in Boiling Springs, North Carolina en studeerde af aan UNC-Chapel Hill. Tijdens zijn tweede jaar op de universiteit begon hij zijn eerste bedrijf met een jeugdvriend. Hij woont momenteel in Raleigh, North Carolina. 


Dennis E. Taylor

Voormalig computerprogrammeur en snowboard­fanaat Dennis E. Taylor is een Canadese bestseller-auteur, bekend van de Bobiversum-reeks en The Singularity Trap. Hij is befaamd om zijn groots opgezette sciencefiction-verhalen over de interactie tussen kunstmatige intelligentie en wat het betekent om mens te zijn. Taylor is befaamd om zijn schrijfstijl vol verwijzingen naar de sf-popcultuur, iets waar fans een grote glimlach van op hun gezicht zullen krijgen.


Frank van Dongen

Als evolutiebioloog is Frank van Dongen gefascineerd door de oorsprong en toekomst van de mens. In zijn romans wordt de mensheid op de proef gesteld door haar eigen creaties en door buitenaardse beschavingen. Hij debuteerde in 2009 met de toekomstroman Het Bouwplan en schrijft nu vol overgave aan zijn science fiction serie Ontdekking van de mens.