Terug naar ReDawn - Brandon Sanderson

€ 14,99

Beschikbaar sinds:
Boek 20 Februari 2024

Ebook 9 April 2024

Samenvatting

Deel 2 in de STERRENVLUCHT-novelles: Het verhaal van Alanik

 

Geloof hun leugens niet. Vertrouw hun valse vrede niet.

Dat is de waarschuwing die Alanik van de planeet ReDawn aan Spensa gaf nadat Alaniks schip een noodlanding had gemaakt op Detritus. Wat ze daar aantrof was een schok: een hele planeet van vrije Mensen die vochten tegen de Superioriteit. Waren zij de bondgenoten die haar volk zo hard nodig had?

Toen ze eindelijk was hersteld van haar verwondingen en enkele leden van Sterrenvlucht ontmoette, ontdekte ze dat haar waarschuwing aan Spensa in de wind was geslagen door de regering van Detritus, en dat die een vredesvoorstel van de Superioriteit overwogen. Na haar terugkeer naar ReDawn is Alanik ontzet als ze hoort dat de factie in de regering van ReDawn die de Superioriteit tevreden wil stellen de overhand heeft gekregen.

Nu Alaniks mentor, Rinakin, gevangen is genomen, kan ze zich tot niemand meer wenden behalve Jorgen, FM en hun vriend Rig. Een oude technologie heeft misschien het vermogen om hun beide planeten te redden van een ramp, maar kunnen ze de geheimen ervan ontdekken voordat het te laat is?


Productspecificaties

Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 20 Februari 2024
Afmetingen: 21,5 x 14 x 1,6 cm
Aantal pagina's: 220
Illustraties: Nee
 

Betrokkenen
Auteur: Brandon Sanderson & Janci Patterson

Vertaler: Grootenbrink Vertalingen

Uitgever: Iceberg Books
 

ISBN
9789083267487