Al deze werelden - Dennis E. Taylor

€ 12,50

Verkrijgbaar sinds:
Boek 3 December 2021

Ebook 17 Maart 2023

Samenvatting

Deel 3 van de Bobiversum-serie

Een ruimteschip met een bewustzijn zijn klinkt leuker dan het is. Want nadat ze zich bijna een eeuw door de ruimte hebben verspreid, kunnen Bob en zijn klonen maar niet uit de problemen blijven.

 

Ze hebben inmiddels voldoende kolonies gecreëerd om de mensheid voor uitsterven te behoeden. Maar politieke ruzies zijn hardnekkig, en de Braziliaanse sondes blijven proberen de concurrentie uit te schakelen. Ook zijn de Bobs in gevecht verwikkeld geraakt met een oud, sterk buitenaards ras met een grote eetlust en een opvliegend karakter.

 

Terwijl ze nog steeds moeten bijkomen van de collectieve inmaakpartij tijdens hun eerste ontmoeting met de Anderen, staan de Bobs nu voor de beslissende strijd om de aarde en haar kolonies te verdedigen. Maar de Bobs zijn minder gedisciplineerd dan een kudde katten, en sommige van de jongere exemplaren hebben het drukker met hun eigen problemen dan met het verslaan van de Anderen.

 

Toch is het nog mogelijk de ondergang te voorkomen, vanuit een onwaarschijnlijke bron. Een paar Bobs van de achtste generatie hebben iets ontdekt, diep in de ruimte. Maar om de aarde en misschien de hele mensheid te redden moeten ze het wel op tijd naar Sol krijgen, voordat de Anderen daar arriveren.


Productspecificaties

Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 3 December 2021
Afmetingen: 21,5 x 14 x 3 cm
Aantal pagina's: 282
Illustraties: Nee
 

Betrokkenen
Auteur: Dennis E. Taylor

Uitgever: Iceberg Books

 

Vertaling

Vertaald door: Grootenbrink Vertalingen
Originele Titel: All these worlds

 

Deze uitgave kwam tot stand door bemiddeling van Sebes & Bisseling Literary Agency te Amsterdam.

 

ISBN
978 90 83 0731 94