Want wij zijn met velen - Dennis E. Taylor

€ 12,50

Verkrijgbaar sinds:
Boek 3 December 2021

Ebook 17 Maart 2023

Samenvatting

Deel 2 van de Bobiversum-serie

Bob Johansson geloofde niet in een hiernamaals, dus het was een flinke schok om te ontwaken na een dodelijk auto-ongeluk. Nog een grotere verrassing is dat hij nu een computer met bewustzijn en de besturende intelligentie is aan boord van een Von Neumann-sonde.

 

Het is inmiddels veertig jaar geleden dat Bob en zijn klonen zich vanaf de aarde zijn begonnen te verspreiden, op zoek naar bewoonbare planeten. Maar dat is het enige deel van het plan dat nog intact is. Een wereldoorlog heeft 99,9% van de mensheid gedood, en een nucleaire winter maakt de aarde langzaamaan onbewoonbaar. Een radicale groepering wil het karwei afmaken en de rest van de mensheid uitroeien, terwijl de Braziliaanse ruimtesondes ook nog steeds rondwaren en proberen de concurrentie op te blazen. Erger nog, de Bobs hebben een ruimtevarend buitenaards ras ontdekt dat al het andere leven als voedsel ziet.

 

Ooit verliet Bob de aarde in de hoop op een leven van ontdekkingstochten en zalige eenzaamheid. In plaats daarvan is hij een hemelgod geworden voor een primitieve inheemse soort en de enige hoop om de mensheid naar een nieuw thuis te krijgen. En mogelijk ook de enige die kan voorkomen dat alle levende wezens in het lokale sterrencluster als maaltijd eindigen.


Productspecificaties

Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 3 December 2021
Afmetingen: 21,5 x 14 x 3 cm
Aantal pagina's: 318
Illustraties: Nee
 

Betrokkenen
Auteur: Dennis E. Taylor

Uitgever: Iceberg Books

 

Vertaling

Vertaald door: Grootenbrink Vertalingen
Originele Titel: For we are many

 

Deze uitgave kwam tot stand door bemiddeling van Sebes & Bisseling Literary Agency te Amsterdam.

 

ISBN
978 90 83 0731 87