Sporen voorbij de Eindtijd - Frank van Dongen

€ 24,99

Geplande releasedatum:
19 April 2024

Samenvatting

Deel 4 in de ONTDEKKING VAN DE MENS-serie

 

Jack Newman heeft uiteindelijk zijn identieke tweelingbroer Redmond vlak voor diens sterven gevonden op een verre planeet uit het duizend eilanden experiment. Terwijl de Alfabeschaving de Feind bevecht, geeft Redmond de a-sterfelijke Jack de veelomvattende taak om ervoor te zorgen dat zijn stam van IGD-klonen het einde der tijden overleeft door naar een volgend universum over te steken.

Om uit te vinden of dit überhaupt mogelijk is moet Jack in contact zien te komen met de technologisch veel verder gevorderde Alfabeschaving. Waarom hielpen zij de mensheid en wat zijn hun lange termijn doelen en plannen? En welk gevaar vormt de
herboren beschaving die ooit de machineplaag veroorzaakte, ternauwernood overwonnen door een monsterverbond tussen de Alfabeschaving en de Feind?

Eindelijk komt Jack erachter door wie en met welk doel hij als IGD-kloon op de wereld is gezet. Hij leeft inmiddels al eeuwen en probeert zijn laatste nog levende soortgenoten te verenigen om het schijnbaar onmogelijke te bewerkstelligen. Wie overleeft de Eindtijd?


Productspecificaties

Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 19 April 2024
Afmetingen: 21,5 x 14 x 4 cm
Aantal pagina's: 506
Illustraties: Nee
 

Betrokkenen
Auteur: Frank van Dongen

Uitgever: Iceberg Books
 

 

ISBN
9789083319698