De verdwenen kolonie - A.G. Riddle

€ 12,50

Verkrijgbaar sinds:
Boek 11 juni 2021

Ebook 3 maart 2023

Samenvatting

De laatste overlevenden van de Lange Winter zijn ontsnapt van de verwoeste aarde. Hun nieuwe thuiswereld leek aanvankelijk perfect. Maar niets is wat het lijkt. De kolonisten van het eerste schip, de Carthago, zijn verdwenen. Hun nederzetting is er nog, maar iedereen is weg. Terwijl James zich verdiept in dit mysterie, ontdekt hij een reeks bollen verspreid over Eos. Zijn ze de sleutel om de verdwenen kolonisten te vinden? Of zijn ze verantwoordelijk voor hun dood? En waarom blijft het Raster zich met de mensheid bemoeien?

 

Als de stad Jericho door een storm overvallen wordt, duikt midden in de chaos een nieuw gevaar op – een bedreiging die niemand zag aankomen. De tijd dringt en eens te meer staan Emma en James voor een onmogelijke opgave: de kolonisten redden en de diepste geheimen van het Raster ontrafelen.

 

Het boek bevat tevens een toegift die in de VS alleen online is verschenen en waarin de hoofdpersonen nog een klein extra avontuur meemaken.


‘De Lange Winter’-trilogie is een reis door ruimte en tijd, naar het verleden en de toekomst van de mensheid – met een twist die je altijd bij zal blijven. Mis deze spannende ontknoping van de ‘Wall Street Journal’-bestseller niet!


Productspecificaties

Inhoud

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 11 juni 2021
Afmetingen: 21,5 x 14 x 3,5 cm
Aantal pagina's: 368 pagina's
Illustraties: Nee
 

Betrokkenen
Auteur: A.G. Riddle

Uitgever: Iceberg Books

 

Vertaling

Vertaald door: Textcase
Originele Titel: The Lost Colony

 

ISBN
978 90 83 0731 25