Minder releases in mei-juni

20 april 2021

Als beginnende uitgeverij laten wij ons begeleiden en adviseren door diverse pro’s in het vak. Op hun advies moeten we toch terugkomen op het plan om zeven boeken in de periode Mei-Juni 2021 te gaan uitgeven

Dit is gezien de maar doorrazende corona epidemie onverstandig, want de boekhandels zijn toch eigenlijk nog een soort van dicht. De werkdruk die dit bedrijf met zich meebrengt en die wij bovenop onze eigen baan torsen, is ook stressvol. En als passie omslaat in stress dan moet je op de rem trappen. We gaan hierdoor het releasetempo wat verlagen.

 

Doel is om in mei-juni tenminste enkele boeken uit te geven. Let wel; alle boeken zijn al vertaald en momenteel aan redactie onderhevig. Dit is giga-veel werk naast een normale baan. Voor de cynici; het is niet een vraag OF de boeken uitkomen maar Wanneer. Dat zal nog steeds in de ‘warme maanden’ zijn. We starten overigens wel gewoon zoals onlangs al aangekondigd op 14 mei met Sterrenvlucht. Een topboek, vinden wij. Zou verfilmd moeten worden!