Eerste fantasy roman op komst bij Iceberg Books: Het verdwenen woud

22 augustus 2022

Iceberg Books, bekend als uitgeverij van Nederlandstalige science fiction, verbreedt zijn portfolio met andere verhalen uit het fantastische genre. Daarvoor gaat het bedrijf een publishing deal aan met Matthew X. Dyer voor zijn young adult fantasy-roman ‘Het verdwenen woud’. Dit standalone boek, waar Dyer jaren aan schreef, telt ongeveer 450 pagina’s en verschijnt op 1 november 2022.

 

‘Het verdwenen woud’ is een spectaculair young adult fantasy-verhaal van Nederlandse bodem, een episch avontuur in een fascinerende wereld. Door de samenwerking met Dyer continueert Iceberg Books ook in 2022 het uitgeven van nieuw Nederlands talent.

 

Over Het verdwenen woud:

Op Nomos, een wereld vol zwevende eilanden, veroorzaakt de 15-jarige Sascha een serie steeds heftigere rampen. En dat doet hij met opzet. Zijn acties brengen de hele samenleving tot aan de rand van de afgrond. Een samenleving die nog kampt met de gevolgen van een mysterieuze explosie die eeuwen geleden de mensheid bijna wegvaagde. Maar niemand weet dat Sascha met zijn onbezonnen acties vecht tegen een groter gevaar dan Nomos ooit heeft gekend. Om zijn wereld te redden onderneemt de jongen een gevaarlijke reis en onthult een groot geheim.